LOODE-EESTI TOIT

Loode-Eesti Toit 

 

Uus täht Eesti toidumaastikul – Loode-Eesti toit! Loode-Eesti on haruldane geoloogiline piirkond, kust leiab huvitavat nii loodusearmastaja, seikleja, spa-sõber kui gurmaan. Loode-Eesti toit on maitsev kuid siiani veel vähetuntud. Meie juurest leiab südamega toimetavaid väiketootjaid ja suuremaid tuttavad toidubrände, imearmsaid pitsilisi kohvikuid ning Michelini soovitusega restorane, hoogsalt toimetavaid taluturge ja eriilmelisi toidusündmusi. Tule meile külla ja lase oma meeli paitada!

 

 

 

 

 
Madila Mahe
Madila Mahetalu kasvatab Eestimaa oma puhast supertoitu. Tänaseks on põhirõhk mahepõllukultuuridel – talu maadel võrsuvad tuder, kanep, sinep, tatar, ja rüps. Kuna tooraine, mida kasvatatakse, on puhas ja mahe, siis on pererahvas seadnud endale eesmärgiks, et Madila Mahetalu toit jõuaks lisaks nende sõpradele ka ülejäänud Eesti inimeste toidulauale.
Kloostrimetsa
Korjuse-Vanapere talus Määra külas valmivad oma aia- ja põllu saadustest valmistatud tooted Kloostrimetsa kaubamärgi nime all. Tänasel päeval on peamiseks siidri ja hoidiste valmistamine, tooted kannavad mahemärgist.

 

Tavern Peetri Toll
Paldiski ajaloolise pärandiga tavern Peetri Toll pakub lihtsaid ja koduseid, aga vägagi toitvaid slaavi roogi.

 

 

Mesioja
Keila ümbruse metsa- ja niidutaimede mesi, valikus ka kanarbiku- ja tatramesi ning erinevad meetooted.

 

Treppoja Sahver
Eesti oma särts ja vürts! Maitsekad kastmed ja särtsakad moosid, igale roale, igale maitsele oma!

Lisaks tootjatele kes Loode-Eesti boksis kohapeal, saab tutvuda ka teiste põnevate toodetega, mida Loode-Eestis valmistatakse.
Messi ajal kehtivad mitmed eriti head pakkumised meie tootjate veebipoodides.
Messi boksis kohapeal jagame infot ja soovitusi Loode-Eesti piirkonna tõeliste turismi pärlite kohta ning jagame piirkonna tutvumiseks koostatud päevateekonna kaarte.